Madboder & Nonfood 2021

Vi udbyder et spændende udvalg af madretter og shoppingboder på festivalpladsen, både for børn og voksne. Alt fra tøjsalg, smykker, gimmicks, ansigtsmaling, ballondyr og festivaldimsedutter, til madspecialiteter, desserter og egnsretter og fra hele verden. Vi går meget op i, at vores karnevalsgæster får sanserne udfordret og samtidig bliver underholdt, så de får en ordentlig een på opleveren.

Vi planlægger derfor så mange forskellige varer som muligt, for at give et mangfoldigt udbud af boder, og behandler derfor ansøgningerne efter ’først til mølle’ princippet. Vi går op i miljøet, og elsker økologi og bæredygtighed, ligesom vi er vilde med kreative, sjove og anderledes boder, så intet er for tosset at ansøge om!

Vi ønsker ikke svimlende skyhøje festivalpriser, og kigger derfor også på prissætning, så der bliver et godt udvalg for enhver pengepung. Placering af boder udvælges hvor vi mener, at de bedst passer ind.

Regler for opsætning af boder

Madboder skal opfylde krav ifølge dansk lovgivning, og ansvaret for at opretholde dette, påhviler ansøger. Priser skal være synlige på fronten af boden, og med stor og tydelig skrift. Der må ikke sælges drikkevarer. Der skal løbende ryddes op omkring boden, så den tager sig pæn ud, og der må ikke flyde med madrester og skrald.

Nonfood boder må ikke sælge kopivarer og skal opfylde den danske lovgivning, og ansvaret for at opretholde dette påhviler ansøger. Der må ikke sælges fødevarer og drikkevarer, eller andre varer som ikke er opgivet i ansøgningen og godkendt. Priser på varer skal være synlige, og med stor og tydelig skrift. Der skal løbende ryddes op omkring boden, så den tager sig pæn ud, og der må ikke flyde med skrald.

Opsætning af borde og bænke er gratis, men kræver en særlig tilladelse, og skal være af en speciel festival type. Der må gerne opsættes parasoller over borde, lyskæder og anden festlig pynt. Vær opmærksom på, at alle festivalens gæster må bruge disse, også dem der ikke har købt varer i din bod. Du skal sørge for, at borde tørres jævnligt af for madrester, og området omkring ser pænt ud.

Send din ansøgning på mail til Minna Kondrup Vester
Deadline for ansøgning: 31. marts 2021