BLIV FRIVILLIG

Er du typen, der naturligt smiler til dem du møder på gaden, og med glæde tilbyder at hjælpe den dårligt gående op ad trappen med sine indkøbsvarer? Så er du på sporet af den slags oplevelser som vi ønsker, at vores frivillige skaber for vores gæster. Du har et stort overskud, og lysten til at tage ansvar og repræsentere karnevallet fra den aller bedste side. Du er hjælpsom og gør alt hvad du kan, for at skabe gode oplevelser, både for vores gæster og artister, og de andre frivillige. Du er imødekommende, fordomsfri og venligsindet, og har et glimt i øjet. Vi vægter højt, at alle skal have det sjovt og rart, så alle får en unik oplevelse.

 

Arbejdsområder og arbejdstid

Vi forventer, at du kan arbejde hele weekenden fra den 8-9. juni 2019 og nogle allerede fra fredag den 7. juni. Typisk er vagter af 8 timer pr dag, så der er rig mulighed for også at opleve de mange shows og underholdningen i løbet af weekenden.

Arbejdsopgaverne er fordelt i følgende vagtgrupper:

  • A: Indgange, backstage, scenehjælpere

  • B: Barvagter, parade, miljøpatrulje

  • C: Kreativ opsætning/nedtagning af pynt

  • D: Børnekarneval

  • E: Lyd- & lys, strøm og teknik

 

Hvad får du ud af det

Du får en Crew t-shirt, mad og drikke på dine vagter, og særlig adgang til vores Afterparty søndag aften og nat på Teglværket, hvor du vil opleve et hav af optrædende artister fra både ind- og udland. Og så får du ikke mindst en uforglemmelig weekend, hvor du højst sandsynligt får en masse nye venner. Sammenholdet og de sjove oplevelser er typisk det, som får vores frivillige til at vende tilbage år efter år.

Da mange af vores fantastiske frivillige ønsker at deltage gentagne år i træk, kan nogle af arbejdsposterne allerede være fuldt besat. Vi lover alligevel, at uanset arbejdet der skal udføres, så har alle vores frivillige teams det rigtigt sjovt sammen, og når du først har været med et år, vil du blive tilbudt arbejdsopgaver til næstkommende karneval, før alle andre! Så udfyld nedenstående ansøgningsform, og så lover vi at gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år og tale dansk eller engelsk.

 

Deadline den 7. maj 2019

 

TILMELD DIG HER:

Vælg sprog (skal udfyldes)
DanskEngelsk

OBS: Vi overholder dansk lovgivning om persondata, og videregiver IKKE dine informationer til tredjepart!

foto 2000-2005
559587_378673748842072_1163202283_n
28514647_482550722161185_4407989686946723252_o