ARTIST TILMELDING

 

Parade og scene tilmelding

Vil du og din gruppe gerne deltage i den årlige spektakulære og glimtende strøgparade? Og vil i gerne underholde, undervise, eller vise jeres show på en af vores scener i Fælledparken? Så er det nu du skal tilmelde jer!!

 

Hvem kan tilmelde sig?

Foreninger, skoler, artister og karnevalsgrupper, både børne- og voksengrupper som underviser eller underholder med dans og musik. Privatpersoner kan ikke tilmelde sig paraden, men må hjertens gerne følge trop bag paraden.

Både strøgparaden og festivalen er inspireret af brasiliansk kultur med samba, latin, salsa, reggae, afro, soca, cubansk og jazz, og har også andre kulturelle grupper og nationaliteter med. Hører du ikke umiddelbart under nogle af ovenstående genrer, så ansøg alligevel, måske synes vi at din gruppe passer ind og sagtens kan være med.

 

Hvornår og hvor er paraden?

Paraden foregår i indre by, lørdag formiddag i pinsen den 8. juni 2019 med start kl. 10.00. Rute ikke determineret.

Deadline for tilmelding: fredag den 5. april 2019*VI DELTAGER MED:
Antal voksne bateria/musikere

Antal voksne dansere/artister

Antal børne bateria/musikere

Antal børne dansere/artister

Antal harmonias (hjælpere)

Antal fotografer /videograferSCENESHOW INFORMATION
*VI VIL GERNE SØGE OM SCENETID:
NEJ - Vi har ikke et sceneshowJA - Sceneshow hvis det er muligtPARADE INFORMATION
*VI VIL GERNE DELTAGE I FØLGENDE:
NEJ - Vi ønsker ikke deltagelseJA - Parade indre by
*DELTAGER I MED EGEN MUSIK? Kryds gerne flere af
Nej, vi vil gerne gå foran eller efter et bateria (orkester), hvis det er muligt.Nej, vi vil gerne gå foran eller efter en vogn med højtalermusik, hvis det er muligt.Ja, vi har selv et bateria med (live musik med instrumenter).Ja, vi har selv højtalere med playbackmusik med.Ja, dansere kan godt følges med os, da vi ikke selv har dansere med.*DELTAGER I MED EN PARADEVOGN?
NejJA - Stor anhænger paradevognJA - Mellem anhænger paradevognJA - Lille cykelvogn eller lignendeOpstilling af paradevogne
Opstilling af paradevogne skal ske mellem kl. 07:00-08:00 inden alle grupperne ankommer, for at kunne komme ind med vognene. Lydanlæg skal være færdigtestet senest kl. 09:00 og klar til paradestart.
Opstilling af musikere og dansere
Afsætning af instrumenter og udstyr skal ske mellem kl. 08:00-09:00, da pladsen bliver trang i år og det ikke vil være muligt at komme til med bil. Alle deltagende dansere og musikere skal være mødt op og have fundet deres plads, samt være omklædt inden kl. 09:30. Alle paraderækker skal være opstillet og klar til afgang præcis kl. 09:30. Paradestart præcis kl. 10:00.
OBS: Vi kan ikke skride tidsplanen, så kommer man for sent, vil man ikke få lov at være med.JA – Jeg har læst og godkender betingelserne.JA – Jeg har dobbelttjekket at min mail og mit mobilnummer er korrekt.